Mitt mående just nu..

 

Jag är osäker just nu. Massa tankar i huvudet. Jag vill ju göra klart skolan, och bli dagisfröken, men min ork? Jag orkar fan inte. Visst orkar jag mer sen jag flyttade hit själv. Men jag känner mig, jag har börjat bli deprimerad igen. Skolan tar allt och jag orkar inte  själv. Jag försöker ju gå varje dag, men för två veckor sen hände en sak, om vi säger att mitt mående är en lina, den blir tunnare med tiden om man mår dåligt, det hände. Linan gick sönder och jag ramlade ner till att må noll. Lärarna gnäller. Jag försöker faktiskt. Mer än jag orkar. Min motivation är ju att bli dagisfröken. Jag vill verkligen klara det här. Det vet jag. Men dom senaste veckorna har jag bara tänkt om jag verkligen vill det här. Fast det vet ju  typ ingen. Jag vet inte själv var problemet sitter, klassen är ju suverän. Visst finns det personer som kanske inte är på rätt linje. Men jag dömmer ingen. Jag har vänner i klassen som jag kan gå och äta med. Jag mår illa hela tiden, dels för det jävla vädret vi har. Jag äter inte frukost, jag är hungrig. Lunchen är sådär. Ibland går den och äta om inte så äter jag för mycket hemma, och det passar ju inte när jag försöker gå ner i vikt. Jag var kär, han var en idiot. Jag känner mig att jag aldrig någonsin  kommer bli älskad, men det vet jag att jag blir. Men han sårade mig verkligen, han satt och ljög länge, sen får jag ett meddelande, han har flickvän. Allt kraschade. Jag ville dö. Han är inte värd det men jag kände mig sårad.

Jag är rädd, rädd att säga fel sak. Mista min balans jag har med skolan, att komma dit. Jag har börjat gå på bup igen, klarar det inte själv. Jag måste ha någon och prata med. Hur fan ska jag klara det? Varför gör jag det här? Vad är meningen? Idag ska jag hem iallfall och kela med min bästa vän. Muffins. Snön faller ute, kallt och kyla. Motivationen att gå och promenera för att påbörja en resa till ett nytt liv, faller inte i smaken. Kallt. Sömnlösa nätter på grund hur jag mår

Blev precis ännu räddare, fick höra att en kompis, en som jag verkligen vill ha kvar som kompis kanske måste sluta här, det gör mig ledsen. Jag vill verkligen inte det. För henne orkar jag bättre, hur blir det när hon slutar? Kommer fan ge upp då. Tårar vill fram, fast dom kommer sen, ikväll när jag ska sova. Så kommer jag inte kunna sova, kommer ligga vaken och tänka. Tänka på saker, och saker som jag inte borde tänka på. För jag vet hur jag blir.

Kämpa Tiina. Du kommer klara det. Du orkar, Jag lovar dig det.

Nej det går inte, jag orkar inte kämpa. Jag kämpar för ingenting känns det som . Jag försöker plugga, men fattar ju ingenting när jag mår så här. Jag orkar ju fan ingenting.

Jag vet att det inte handlar om min viktnedgång, men mitt mående spelar väl en stor roll ? 


Veckan som har gått:D

Då jag har mått dåligt denna vecka så har det inte blivit någon uppdatering här. Men nu gör jag ett inlägg vad jag har ätit denna vecka
Måndag –
11.20 (ungefär) Gick och tog en subway macka, då jag inte hann med frukost eller lunch. Mackan var med kyckling, bacon ,ost och vitlökssås.
18.00 (typ) Stuvade makaroner med köttbullar
Tisdag
11.15 Kasslergratäng med ris
15.30 Gick och tog en pizza fanns inget annat val som vi skulle sluta skolan åtta och vi hann inte hem och äta.
Onsdag
11.15 Pyttipanna med korv kebab
19.00 Köttfärssås med stuvade makaroner
Torsdag
11.15 Risgrynsgröt med grov macka med ost.
19.30 (typ) Köttfärssås med potatis (kvar från igåår)